Hotels bij Manchester Airport // 4 top airport hotels

Manchester Airport is een grote luchthaven. Daarom zijn er ook veel hotels bij Manchester Airport in de buurt te vinden. Wij baseren onze waarderingen op het aantal sterren dat gebruikers van deze hotels aan booking.com hebben gegeven. Op basis hiervan komen wij met de beste vier hotels bij vliegveld Manchester.

Radisson Blu
Radisson Blu Manchester Airport hotel. Gebruikers geven dit hotel een 9,1. Het is een echt airporthotel, want het is verbonden met de Skylink loopbrug. Je kunt dus direct vanuit de terminal het hotel binnenwandelen. Er is een health club in het hotel te vinden, evenals gratis WiFi. De laatste renovatie dateert uit 2014, het oogt daarom als een relatief nieuw hotel met moderne kamers. Andere pluspunten: 24-uurs roomservice, een kluisje en een restaurant in het hotel. Huisdieren zijn niet welkom.

Clayton Hotel
Op 400 meter afstand van de luchthaven ligt het Clayton Hotel Manchester Airport. Dit hotel biedt de hele dag door een gratis pendeldienst naar het vliegveld en naar het treinstation. Er is ook gratis WiFi. Geluidsisolatie is aanwezig in iedere kamer, zodat je rustig kunt slapen zonder het vliegtuiglawaai. Vroege vlucht? Snel ontbijt kan worden geregeld. Goede prijs/kwaliteit-verhouding; door booking.com beoordeeld met een 8,3.

Heatherlea Guest House
Op zo’n 4 kilometer afstand van het vliegveld van Manchester ligt het Heatherlea Guest House. Gasten geven het hotel een 9,1. Een stuk goedkoper dan het Radisson Blu hotel, maar daarom ook niet zo luxe. Toch nog prima, gratis WiFi en het treinstation is op 1,5 kilometer loopafstand. Elke kamer biedt gratis thee en koffie, en een televisie. Pluspunt: er is een tuin beschikbaar waar je heerlijk tot rust kunt komen. Een taxi naar de luchthaven is niet gratis, maar kan met scherpe tarieven worden geregeld door het Heatherlea Guest House.

Premier Inn
Ook een stuk goedkoper is het Premier Inn Manchester Airport hotel. Dit hotel bij vliegveld Manchester biedt gratis parkeergelegenheid op slechts 3,2 afstand van de luchthaven. Op 1,5 kilometer afstand vind je het treinstation van Wilmslow. Er grenst een pub restaurant aan het hotel waar je lekkere maaltijden, drankjes en Engelse gezelligheid vindt. Gratis WiFi.