Taxi vanaf Manchester Airport // prijzen en reserveer online

Bij Manchester Airport kun je eenvoudig een hotel bij het vliegveld huren. Ga je de stad in? Dan kun je beter met de trein de stad in, of nog beter: je kunt een taxi huren. Weinig gesjouw met koffers, sneller en alsnog voor een redelijke prijs!

Er zijn twee verschillende soorten taxi’s die je bij het vliegveld van Manchester kunt huren. De ‘Taxi Private Hire’ kun je ter plekke regelen. In een taxi van taxi private hire kunnen maximaal 8 personen in de Mercedes E-klassen. Je kunt ook Black Cabs taxi’s nemen. Bij iedere terminal staan deze. In de Manchester Licensed Area rijden deze taxi’s op de meter. Hier valt dus niet te onderhandelen. Heb je echter een bestemming buiten Manchester? Dan kun je van tevoren een prijs afspreken. Je kunt deze taxi’s ter plekke regelen, en er kunnen maximaal 6 personen in een taxi. Ook minder validen met een rolstoel kunnen van deze taxi’s gebruik maken.

Taxi vanaf Manchester Airport – reserveer online

Nog slimmer is om jouw taxi online te reserveren met Taxi2Airport. No Stress, Pay Less is de slogan en dat is niet voor niets. Je boekt de taxi en 24 uur van tevoren krijg je een voucher toegestuurd met de details (onder andere het telefoonnummer) van de chauffeur. Eenmaal aangekomen staat de chauffeur op de afgesproken plek. Geen onderhandelen, geen wachtrijen en geen gedoe met fooien want de chauffeur is al online betaald met Taxi2Airport. De taxi brengt je naar jouw eindbestemming en that’s it. Voor de vooraf afgesproken prijs is alles geregeld. KNOP Bekijk hier wat jouw vliegveld taxi kost.